Oboseala, principalul adversar!

Meciul de cupă de marţi a lăsat urme atât în tabăra Metalului, cât şi în rândul fotbaliştilor de la FC Caransebeş, ambele echipe cărăşene având astăzi programate meciuri grele în campionat.
Gugulanii au început excelent acest sezon, sunt neînvinşi, ocupă locul trei în campionat şi sunt calificaţi în şaisprezecimile Cupei României. Elevii lui Sorin Bălu au un moral excelent şi sunt gata să mai adauge trei puncte la zestrea din clasament. Adversarul de astăzi nu e însă unul deloc uşor, Unirea Tărlungeni, o echipă care în sezonul trecut al primei serii a arbitrat promovarea în prima ligă. ,,Au fost trei zile în care a trebuit să-mi recuperez elevii din punct de vedere fizic şi mental. E un meci pe care ne dorim să-l câştigăm”, a spus antrenorul Caransebeşului. Meciul dintre FC Caransebeş şi Unirea Tărlungeni se joacă de la ora 11, pe Stadionul Municipal Teiuş. Preţul unui bilet, doar 7 lei!
Deplasare grea, la Mioveni
Cealaltă reprezentantă a judeţului în Liga a II-a, Metalul Reşiţa, nu a digerat deloc bine eliminarea din Cupa României. Nimeni nu a făcut o tragedie din eşecul de la Caransebeş şi un rezultat pozitiv obţinut astăzi, în deplasare la Mioveni, ar putea face uitată sincopa din cupă. ,,La Caransebeş a fost un meci cu o încărcătură foarte mare, un meci de 120 de minute, care s-a terminat cu loteria penalty-urilor, un meci care nu a făcut altceva decât să ne obosească înainte de meciul foarte greu pe care îl avem la Mioveni. Meciul ăla a fost exact meciul de care ne-am speriat, adică să jucăm 120 de minute. Mergem la Mioveni să câştigăm, suntem pe o pantă ascendentă, am dominat jocul de la Caransebeş, la singura lor fază de gol, la o neatenţie, am fost egalaţi, nu pot să spun că s-a jucat rău. Meciul ăla ne-a obosit foarte mult. Întâlnim o echipă bună din câte am înţeles, care a dominat-o pe Poli. Acum, în momentul ăsta, e meciul cel mai greu pentru noi”, a declarat Cristi Zimmermann, căpitanul rosso-nerilor.

Comments

  1. Ion Soparla says:

    Stanciule…manelistule, alcolistule, tu nu esti obosit de la atata ipocrizie, prostie si alcool? Gunoi mic ce esti