Bătaie cu săbii pe stadionul din Caransebeş. N-a câştigat nimeni!

Gugulanii au ratat astăzi şansa de a se instala în fruntea clasamentului Seriei a II-a din eşalonul secund al fotbalului românesc.

Elevii lui Sorin Bălu au resimţit efortul depus marţi în meciul de cupă cu Metalul Reşiţa şi, pe fondul unui joc ultradefensiv al oaspeţilor, care nu şi-au propus mai mult de un 0-0 la Caransebeş, n-au reuşit să găsească drumul spre gol. Caransebeşenii au avut câteva situaţii mari de gol în prima parte a jocului, pe care au dominat-o, dar la pauză s-a intrat fără ca vreuna dintre echipe să modifice tabela.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157647499331326″]

Cât timp fotbaliştii au intrat la cabine pentru a-şi trage sufletul şi a asculta indicaţiile tactice ale celor doi antrenori pentru ultimele 45 de minute, pe pista Stadionului Municipal Teiuş şi-au făcut apariţia cavalerii războinici. Pe suprafaţa de joc din cetatea Caransebeşului s-au dat lupte sângeroase, spre deliciul publicului numeros. Golul anunţat de sunetul de corn folosit odinioară pentru chemarea la război s-a lăsat în zadar aşteptat.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157647149881848″]

Oaspeţii nu au riscat nimic după pauză, iar caransebeşenii nu au mai fost nici ei la fel de periculoşi în repriza secundă. Au avut ocazia în câteva rânduri de a da lovitura, dar şi Coca are un mare merit că scorul a rămas alb până la final, portarul gugulan având o intervenţie de zile mari pe final de meci. Dacă ar fi învins astăzi, gugulanii ar fi urcat pe locul I în clasament, profitând de paşii greşiţi făcuţi de Timişoara şi Reşiţa.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157647540569781″]

FC Caransebeş: Coca – Lupu, Manea, Barbu, Dîrvaru – Poiană, Goşa (cpt.), Negoescu, Artean – Precup, Buşu; Rezerve: Bujor – Gafiţa, Dicu, Ganea, Săulescu, Făiniş, Himcinschi.

Unirea Tărlungeni: Nitzuly – Vlăsceanu, I. Şerban, Forika, Iaru – S. Marin, Dâlbea, Al. Neculai, N. Cristea – L. Nicolae, Elek (cpt.); Rezerve: Dănălache – Brujan, Antoche, Petra, Pricop, Istrofor, Chiş.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157647499277466″]

Comments

 1. unu' smecher says:

  Dani trebuia sa bata cu 3-0 ca sa treaca pe primul loc… cu orice alt rezultat era in spatele Resitei… jos FC PNL Caransebes !!!

 2. Ion Soparla says:

  Stanciu….ai tras un sprit cu Vela, dupa meci????

 3. Eduard74 says:

  Ar trebui sa te intereseze mai putin ce face Caransebes cocalarule. Unu’Prost ramai acelasi mancator de cacat de la coltul blocului. Obiectivul echipei este sa termine pe locurile 1 -6 nu conteaza ca este in fata sau in spatele Resitei. Vezi ca maine incepe scoala , ar fi bine sa o frecventezi mai des , poate reusesti sa termini si tu clasa a 2-a .

 4. unu' smecher says:

  express de banat dati eject comenturilor si imputitului de Eduard74 ca jicneste non-stop… nu fiti sclavul comunei caransebes…

 5. Eduard74 says:

  Din 2 vorbe 3 injuraturi 🙂 si cine pe cine jigneste ma COCALARULE ? Adevarul doare ! Cand ziceam ca esti analfabet am gresit jignind nu jicnind aceasta categorie . Nu fiti sclavul 🙂 🙂 sau sclavii ?Mai intelegeam daca era o virgula un pct. . _l_din partea mea si nu numai .

 6. Eduard74 says:

  🙂 🙂 cata vitejie pe tine. Vezi sa nu uiti sa iti aduci umbrela ca aici cam ploua. Domnul Dani va rog sa il scoateti pe acest Eduard74 ca ma injura 🙂 wow ce penibil , mai rau ca la gradinita. Sssh) COCALARULE