Oamenii legii „zboară” toate mașinile expuse spre vânzare pe străzi!

Comercianții reșițeni de mașini  au transformat străzile din municipiu în târguri de mașini. Cum colțurile de stradă, parcările și trotuarele sunt tot mai pline de exponate pe patru roți, oamenii legii au decis să pună piciorul în prag.

Un număr de 25 de atoturisme vor ajunge să fie zburate de pe domeniul public dacă proprietarii nu se sinchisesc să le ridice. Poliția Locală Reșița a efectuat mai multe acțiuni pentru identificarea autovehiculelor expuse ilegal la vânzare.

Rezultatul este scandalos. 25 de autoturisme, dintre care 12 fără numere de înmatriculare, staționează ilegal pe domeniul public. Principalele zone folosite de reșișeni pe post de piețe auto sunt Calea Timișoarei, cartierul Lunca Bârzavei și cartierul Lunca Pomostului.

Agenții de poliție au aplicat pe autoturismele în cauză somații care să-i înștiințeze pe proprietari că riscă să rămână fără autoturisme dacă nu se aliniază prevederilor legale. De asemenea, au fost aplicate și cinci sancțiuni contravenționale, iar toți proprietarii sunt așteptați la sediul Poliției Locale.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Spre bucuria oamenilor legii, se pare că sancțiunile au avut ecou în rândul proprietarilor, lucru demonstrat de faptul că, din cele 25 de autoturisme identificate pe domeniul public, 13 au fost deja luate acasă de cei care le dețin.

Foto: ziuadecj.ro

publicitate si promovare online banner maxagro

Comments

 1. Marius says:

  Burtosii aia de la Politie (Locala & Rutiera) ar trebui sa-i ridice si pe cei care parcheaza pe intreg trotuarul – de ex. in fata casei de pariuri de pe I.L. Caragiale, langa farmacie.

  Sau pe cei care intra cu masina in centru pentru ca nu gasesc parcare la Carrefour + gelateria din statie de la Victoria, unde e mai tot timpul parcat un Porsche de cocalar.

  Sau pe cei care parcheaza pe trecerea de pietoni… mai au ceva treaba de facut pana sa-si merite salariul.

 2. Ghita says:

  Cei de la politia locala ar treebui sa se ia de vanzatorii de tigari de la Moto-Velo care sunt toata ziua acolo cu bere si seminte, nu de bietele batrane care vand ce fac in gradina. Batranele nu dau spaga, cred ca asta e problema. Unii din ei cumpara de la acesti pseudocomercianti. Sa le fie rusine!

 3. Adrian says:

  Si pe strada Pacii exista o Lada verde fara numere de aproape 5 ani…

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/