O vară de 5 stele pe Valea Cernei la Grand Hotel Minerva Resort & Spa

Premiant la Top Hotel Awards, resortul de lux din Băile Herculane oferă vacanțe de vis cu facilități luxuriante (spa, masaje), fine dining, tratament balnear & antistress, muzică live și un decor natural deosebit.

Clasificat de publicațiile internaționale în topul celor mai bune resorturi din Europa, Grand Hotel Minerva Resort & Spa are toate facilitățile pentru un sejur memorabil: Spa (5 tipuri diferite de saune, bazine interioare & exterioare, studio fitness, terasă tip plajă ), Clinică Balneo, 2 restaurante, săli de conferință, terase exterioare, un întreg pachet pregătit pentru cele mai pretențioase și alese gusturi.

La Grand Hotel Minerva Resort & Spa prețuim sănătatea !

leader board 728 x 90 px

Perioada de pandemie și ceea ce probabil va urma a atras de mult timp un semn de alarmă asupra sănătății noastre. Fie că v-ați confruntat cu virusul sau doar vreți să vă protejați sănătatea, un sejur la Grand Hotel Minerva poate fi un prilej de a vă redobândi starea de bine: aparatură medicală cu tehnologie inovatoare, apă cu sulf și personal medical de un înalt profesionalism, toate oferite în cadrul pachetului Baleno Minerva.

Setul de proceduri post Covid a fost aprobat de medici de Pneumologie din spitalele de notorietate din România, iar terapiile sunt recomandate personalizat fiecărui pacient, care este consultat chiar din prima zi, la cazare. De asemenea, Grand Hotel Minerva Resort & Spa oferă și alte terapii pentru relaxare și anti stres prin apele termosaline. Băile de sare sunt capabile să ajute la reglarea electroliților, iar funcția nervului este îmbunătățită. Sistemul nervos se bazează pe fluxul electric din corp pentru a transmite mesaje și semnale în mod eficient, ceea ce poate ajuta funcția musculară și chiar la activitatea cognitivă.

Pentru cei care suferă de insomnie sau întreruperi în mod regulat ale somnului, o baie cu sare poate fi o soluție rapidă și simplă. Caracterul liniștitor al magneziului, un mineral care este prezent în celulele corpului, joacă un rol important în funcția de neurotransmițători.

Pachetul Balneo Minerva Resort & Spa recomandă tratamente ce pot preveni afecțiuni precum: boli reumatice, boli ale coloanei vertebrale, boli ale aparatului locomotor, boli de piele, boli ginecologice și boli ale sistemului nervos periferic, toate personalizate pentru fiecare client în parte .

În august te așteaptă o vacanță de poveste la GHM ‼

Dacă pachetele de tratament sunt fără susur, restul serviciilor puse la dispoziție, atât turiștilor români, cât și celor străini, sunt egalul unui concediu de excepție: saune, bazine cu apă termosalină, bazine exterioare, terasă tip plajă, sală de fitness și program de muzică live, de unde evident nu pot lipsi artiști de renume. Restaurantul Sarmis întâmpină oaspeții GHM cu un ambient unic și preparate savuroase, iar natura te invită să o descoperi în toată splendoarea ei și să descoperi locuri fascinante desprinse din povești .

Regina stațiunii de pe Valea Cernei nu se dezice de titlul său, fiind catalogată pe drept cartea de vizită a eleganței și a bunului gust.