Un festival ca între prieteni pe meleagurile gugulanilor

gugulan
1000x100 (1)

Tot mai aproape de o mult așteptată revedere cu prietenii adevărați, cei cu rockul în sânge și cu sete de distracție. Gugulan Rock Open Air Festival se anunță de poveste.

Mult așteptații Bucovina, ce revin la Caransebeș după 6 ani, Voices Of Silence, Aether PL, Nuanţe,  Onenightstand, RoadkillSoda sau Nemesis sunt doar câteva dintre numele sonore ce vor concerta în perioada 13-15 august, pe scena Gugulan Rock.

Ca de fiecare dată se anunță gălăgie, distracție, concursuri și multă libertate la festivalul ce a fost făcut “cu prieteni, pentru prieteni”, iar tradiția merge mai departe pe meleagurile gugulane din Banatul de munte. Cireașa de pe tort, care va încununa evenimentul este chiar prezența fizică a comorii regelui dac Scorilo și anume, berea artizanală Scorilo, partenerul oficial din acest an, un parteneriat de „mândrie locală”. Astfel, participanții vor savura o bere locală de excepție, se vor bucura de muzică de cea mai bun calitate, iar organizatorii pun la bătaie momente de neuitat.

gugulan rock afis

expressheadergeneral (1)

Pentru că festivalul, ajuns la cea de-a 7-a ediție, se bucură de oameni liberi și sănătoși, Gugulan Rock păstrează tradiția mișcării în aer liber, numai bună pentru revigorare, continuând parteneriatul cu weSKI – Muntele Mic. Prin urmare, toți iubitorii de natură sunt invitați la tura de biciclete, programată pentru sâmbătă, 14 august, pe ruta Muntele Mic-Caransebeș (campus Gugulan Rock).

„Profitați de ocazie, vizitați ținutul gugulan, faceți mișcare, procurați-vă abonamentele de acces de pe iaBilet.ro și veniți la distracție!” 

guglan 2