Marcel Vela, așteptat de Alina Gorghiu lângă Florin Cîțu, în echipa câștigătoare!

vela marcel

Senatoarea de Timiș i-a sugerat liderului PNL Caraș-Severin să-și schimbe opțiunea de vot la congresul PNL din septembrie, când va fi ales noul lider al liberalilor.

Vela s-a ferit să spună că îl preferă în continuare pe Ludovic Orban președinte PNL, dar e mai mult decât evident că asta e opțiunea sa. A confirmat-o indirect chiar Florin Cîțu atunci când i-a urcat pe scena din Cluj pe tot felul de lideri ai partidului, nu însă și pe fostul ministru al Internelor. Cum va vota Marcel Vela știe și Alina Gorghiu, motiv pentru care aceasta i-a lansat public invitația de a se răzgândi. „Mereu privind spre viitor, scria zilele trecute Marcel Vela. Acest mesaj mi-a plăcut tare mult. Îi aud pe unii colegi vorbind doar despre trecut și despre ce a fost în guvernarea anterioară. E foarte bine ce a făcut guvernarea anterioară, au fost și momente mai puțin bune, însă aș vrea să trăim în prezent și să ne uităm spre viitor. Avem de mai bine de 7 luni un guvern performant, despre care Comisia Europeană a făcut o predicție extraordinară: 7,4 la sută creștere economică pe 2021 și asta pentru că avem un prim-ministru credibil, performant, care știe carte și pe care dacă îl pierdem de la Palatul Victoria rămânem în afara guvernării. Sunt lucruri care trebuie spuse deschis.”, a spus senatoarea de Timiș.

La congresul din 25 septembrie, Alina Gorgiu a precizat că, fără niciun fel de ezitare, va susține echipa lui Florin Cîțu, deoarece privește spre viitor, „iar viitorul PNL sună cel mai bine în această formulă.” A mai spus că Marcel Vela e unul din oamenii pe care îi apreciază foarte mult, că este un lider respectat, că a făcut performanță ca primar, ca parlamentar și ca ministru și că mănâncă politică pe pâine, numai că, de data asta, e pe punctul să joace greșit. „Dragă Marcel, te aștept alături de noi în echipa câștigătoare!”, i-a transmis public Alina Gorghiu președintelui PNL Caraș-Severin.