La Grand Hotel Minerva Resort & Spa, primăvara miroase a sănătate curată

grand hotel minerva herculane
casinoherculane by sungarden

Oferte last minute și prețuri intrate la apă. În luna martie, cel mai frumos cadou este Grand Hotel Minerva, pentru că toate drumurile duc spre eleganță și sănătate. 

Mărțișorul din această primăvară este de 4 stele, în stațiunea de pe Valea Cernei și îl găsiți sub inconfundabila semnătură „Grand Hotel Minerva Resort & Spa”. Înscris pe harta celor mai frumoase spa-uri din Europa, alături de locații de renume din Spania, Franța, Austria, Ungaria sau Croația, zeița din Herculane surprinde și de această dată cu oferte de top și servicii exclusiviste.

Întâmpinați de atitudinea prietenoasă și familială a gazdelor, dar și de gama de activități și servicii hoteliere de 4 stele, oaspeții sunt invitați să își ia porția de sănătate curată și în această primăvară. Profitați de ofertele ce includ 4 terapii/zi/ persoană, consult medical de specialitate, diagnostic, demipensiune bufet suedez și evident acces gratuit la SPA.

minerva 1

Grand Hotel Minerva Băile Herculane

În luna martie toate drumurile duc la Grand Hotel Minerva Resort & Spa!

Și pentru că este luna cadourilor pentru doamne și domnișoare, Grand Hotel Minerva v-a pregătit un super weekend, 8-10 martie, în care sunteți invitați să petreceți în compania muzicii live, asigurată de artista Mălina Avasiloaie &Band, dar și să vă lăsați încântați de preparate culinare fine.

Grand Hotel Minerva înseamnă eleganță, recreere, distracție și voie bună, și mai ales sănătate la pachet. Unul dintre marile atuuri este că aici oaspeții beneficiază gratuit și de haloterapie, proces care poate trata și diverse afectiuni ale pielii: psoriazis, eczeme sau acnee. Această terapie a avut rezultate dovedite în tratarea sau ameliorarea simptomelor specifice diverselor tipuri de afecțiuni: astm, bronșită cronică, alergii.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100
minerva3

Grand Hotel Minerva Băile Herculane – tratament

În plus, haloterapia este considerată o alternativă eficientă de tratament pe care subiecții o pot aborda atunci când se confruntă cu depresia sau anxietatea.
Prin urmare, aveți ce alege, atunci când vorbim de Grand Hotel Minerva. Tot ce trebuie să faceți este să rezervați perioada, la unul dintre numerele de telefon, 0770 945 105 & 0770 941 511 & 0770 949 389,  și apoi să vă bucurați de micul colț de paradis, din inima Băilor Herculane.

Grand Hotel Minerva Băile Herculane

 

 

 

1000x100 untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/