O nouă viață pentru pomul de Crăciun! Începe campania de colectare a brăduților naturali

christmas tree g6217823d8 1280
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Începe acțiunea ecologică de replantare a brazilor de Crăciun, demarată de Consiliul Județean Timiș și Direcția Silvică Timiș! Astfel, timișenii care și-au cumpărat brăduți naturali, cu rădăcini, îi pot aduce la Muzeul Satului Bănățean, pentru ca la primăvară să fie plantați într-o zonă montană din județ. 

Așadar, timișenii care vor să participe la această campanie pot duce, de luni, 3 ianuarie, brăduții naturali la Muzeul Satului din Timișoara. În funcție de numărul brazilor care se vor strânge, specialiștii de la Direcția Silvică a județului vor stabili în ce zonă din Timiș vor fi replantați copacii. Brazii vor fi colectați lângă Pădurea Verde până în 21 ianuarie.

„În ultimii ani mulți dintre voi ați ales brazii ecologici, naturali, cu rădăcini în ghiveci, în detrimentul celor tăiați – o încercarea de a face lucrurile altfel! Consider că este un gest care trebuie susținut și încurajat și sper că tot mai mulți timișeni aleg această variantă. În perioada 3-21 ianuarie 2022 vom strânge brazii cu rădăcini la Muzeul Satului Bănățean, iar replantarea acestora o să aibă loc până la primăvară, într-o zonă din județ. (…) În acest fel le răspundem timișenilor care în anii trecuți au cumpărat brazi în ghiveci și n-au știut ce să facă după sărbători cu ei.”, le-a transmis timișenilor Cristian Moș, vicepreședintele CJ Timiș.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Și Primăria Timișoara a anunțat că cei 20 de brăduți care au fost aduși în Piața Libertății, la Târgul de Crăciun, vor fi plantați în diferite cartiere din oraș.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/