Brăduții de la târgul de Crăciun din Piața Libertății ajung în cartierele din Timișoara

braduti piata libertatii

Acțiune inedită derulată de Primăria Timișoara. Cei 20 de brăduți care au putut fi admirați în Piața Libertății, în cadrul târgului de Crăciun, vor fi plantați în diferite cartiere din oraș.

Primăria Timișoara a decis ce va face cu cei 20 de brăduți pe care trecătorii i-au putut admira în Piața Libertății, în cadrul târgului de Crăciun. Astfel, reprezentanții instituției anunță că-i vor oferi timișorenilor care doresc să-i planteze în diferite cartiere din oraș.

Rămâi bun și după Crăciun! Plantează un brăduț la tine în cartier! Nu mai e mult și Crăciunul va rămâne în urmă, la fel și sărbătorile sârbești…, iar brazii împodobiți se vor întoarce în cutii sau sobe… Cu toate acestea, sunt și unii mai norocoși… precum cei 20 de brăduți din Piața Libertății, ce vor fi puși la dispoziția timișorenilor care și-i doresc în grădinițele din proximitatea blocurilor sau în spațiile verzi din cartiere. Pentru a intra în posesia lor, este suficient să trimiteți un mail la adresa office@ccmt.ro, în perioada 1-10 ianuarie. Cererile voastre, care vor avea ca subiect „brăduți în cartiere”, vor cuprinde obligatoriu adresa exactă, un număr de telefon de contact și motivul pentru care comunitatea voastră își dorește un brăduț”, a informat Primăria Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

După depunere, cererile vor fi analizate, împreună cu Direcția de Mediu a primăriei, iar în 13 ianuarie, toți cei 20 de pomișori care acum înveselesc Piața Libertății o vor face și în cartiere.

Dacă nu vă descurcați cu transportul, venim noi să vi-i aducem, cu condiția să precizați acest aspect în mesaj. După ce îi primiți, singura condiție este să îi plantați până duminică, 16 ianuarie, și să ne trimiteți poze de la operațiunea de plantare, în care să se vadă blocul vostru și, evident, voi. Poate, în câțiva ani, îi vom împodobi împreună”, a transmis Primăria Timișoara.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/