O întreagă localitate din Timiș rămâne fără gaze naturale

extindere retea gaze naturale jupa
STPT job 1000x200

Localnicii din localitatea timișeană Belinț vor rămâne fără gaze naturale o zi întreagă. Se lucrează la sistemul de distribuție.

Sistarea gazelor naturale este programată pentru ziua de joi, 8 septembrie.

„Sistarea serviciului de distribuție este necesară pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale de către compania Transgaz. Astfel, joi, 8 septembrie, în intervalul orar 8:00 – 22:00, va fi întreruptă distribuția gazelor naturale în toată localitatea Belinț. Cel mai probabil, alimentarea cu gaze naturale va fi reluată treptat, începând cu ora 18:00”, transmite furnizorul.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

 

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/