O imagine cât o mie de cuvinte! Administraţia Ursu – cuvinte puţine, proiecte mari

explo 1000x200

Edilul orașului de pe Valea Carașului renunță la tăcere și aduce în fața cetățenilor roadele muncii din cadrul celui mai recent mandat al tău la șefia administrației publice orăvițene, toate acestea în pofida celor care au încercat să-i minimalizeze eforturile depuse.

Sătul de asocierea absenteismului cu lipsa de interes pentru binele celor care i-au acordat votul de încredere în urmă cu aproape patru ani, primarul Dumitru Ursu a hotărât să pună punct acestei situații, el dându-le de înțeles oamenilor că munca din spatele cortinei reprezintă un efort colosal, un efort de care depinde calitatea lucrurilor prezentate pe scenă și nu invers, acesta atrăgând în același timp atenția că proiectele nu pot fi materializate peste noapte dacă cineva nu își alocă timp ca, până la implementare, documentația proiectului să parcurgă câțiva pași esențiali: scriere, depunere, semnare, finanțare etc.

„În ultima perioadă am ales să rămân în culisele muncii pe care o presupune scrierea, depunerea, semnarea și finanțarea unui proiect, să nu postez fiecare bătălie, pentru că oamenii, în asentimentul cărora mă aflu și eu, s-au săturat de proiecte. Vor, la fel cum îmi doresc eu, produsul final, obiectivul finanțat și realizat. De aceea, pentru că se duce o campanie de dezinformare a locuitorilor cu privire la realizările noastre, obiective finalizate sau în curs de finalizare, a venit momentul să vă povestesc, prin imagini, toate etapele unui drum lung și anevoios pe care l-au parcurs, pe rând, fiecare dintre proiectele noastre. În toți acești ani, în spatele fiecărui vis frumos s-au ascuns zile, săptămâni și chiar luni de muncă, în care am depus eforturi, am făcut sacrificii, am insistat, am căzut și ne-am ridicat pentru ca visul să devină realitate”, a punctat social-democratul în cadrul unei intervenţii pe pagina sa de socializare.

Mai mult decât atât, edilul Ursu a transmis că numărul proiectelor realizate sau în curs de finalizare este unul impresionant și că, din acest punct de vedere, urbea pe care o conduce ocupă un loc fruntaș la nivel județean, iar cel mai important lucru este că primăria Oravița nu a fost împovărată cu împrumuturi bancare pentru implementarea proiectelor, investiții care țin de: educație, cultură, infrastructură, sănătate, culte, social etc.

În plus, Dumitru Ursu nădăjduiește, prin intermediul pașilor mărunți, dar siguri, inclusiv prin sprijinul orăvițenilor, să redea orașului de pe Valea Carașului strălucirea care i se cuvine, edilul-șef subliniind totodată că munca și lupta nu vor reprezenta o povară pentru acesta în vederea scopului propus: „Pentru orăvițeni, voi da totul cu scopul de a le oferi bucuria și mulțumirea sufletească de a trăi într-un oraș curat, cochet, modern, european”.