Gura Jgheabului, un proiect de anvergură pentru administrația din Oțelu Roșu

După amenajarea centrului civic la dorința oțelarilor, șeful administrației publice locale din Oțelu Roșu își dorește o promenadă care ar putea lega zona centrală a orașului de pe Valea Bistrei cu zona de agrement Gura Jgheabului. Proiectul ar putea fi realizabil, însă în noul mandat al edilului, dacă oțelarii îi vor acorda din nou creditul.

Tot pentru a doua jumătate a acestui an ar fi cuprins și proiectul de reabilitare și modernizare a Pieței centrale, proiect care beneficiază de un studiu de fezabilitate, investiția fiind de peste 1,5 milioane de lei din bugetul local.

Eu îmi doresc multe însă niciodată nu lansez proiecte care nu ar putea fi realizabile. La piață este mult de lucru, am și proiectul tehnic întocmit, dar trebuie să aștepte pentru toamnă, pentru că la început de an asfaltarea străzilor și pavarea trotuarelor sunt prioritare, acolo unde încă nu am ajuns cu lucrările. Tot pentru tomană am lăsat și proiectul de realizare a unei zone de promenadă pentru oțelari, care ar cuprinde și o pistă de biciclete din centrul orașului până la Gura Jgheabului. Ar fi cam 2 km de parcurs, la plimbare, ori cu bicicleta, iar la Gura Jgheabului zona trebuie să fie prietenoasă. De aceea vom cuprinde reabilitarea mobilierului stradal, va fi refăcut locul de joacă, vom moderniza iluminatul public, vom amenaja un spațiu de fitness cu aparate în aer liber”, ne-a declarat primarul orașului Luca Mălăiescu.

În aceeași zonă, Gura Jgheabului edilul anunță finanțarea unui contract de către CNI pentru construirea unei săli de sport porformantă cu toate dotările.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

 

 

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/