Primarul Moț, invitat să muncească așa cum spune fișa postului! Fără ajutoare!

Primarul comunei Prigor nu este susținut deloc de aleșii locali când vine vorba de solicitări pentru care ar necesita cheltuirea banului public fără rost, în opinia consilierilor locali.

Edilul comunei, Antonică Moț, a întocmit mai multe proiecte de hotărâre pe care le-a supus aprobării Consiliului Local cu privire la înființarea a două posturi care l-ar fi ajutat, spune el, în munca depusă la Primărie. Este vorba de un post de administrator public și al doilea de consilier personal. Pentru ambele funcții aleșii locali au votat împotrivă și au și argumentat.

Pentru postul de administrator public s-au opus după ce au solicitat primarului înființarea unui post de asistent medical în satul aparținător Pătaș, care ar fi asigurat permanența medicală și în satul Borlovenii Vechi, în condițiile în care oamenii cu probleme trebuie să bată 4 km și 5 km până la Prigor, unde există cabinet medical. Cum Antonică Moț a fost împotriva înființării acestui post de asistent medical, nici consilierii nu au votat înființarea postului de administrator public, spunând că nu este nevoie de cheltuirea banului public pe un post asemănător cu al primarului, mai ales dacă nu există nicio performanță administrativă, sau proiecte accesate pe diferite fonduri ca să fie nevoie de volum suplimentar de muncă.