O bănățeancă scrie istorie în bob!

Timișoreanca Ioana Gheorghe obține rezultate tot mai bune în competițiile de bob, sport pe care îl practică tot mai asiduu, pe lângă atletism. În acest sfârșit de săptămână, sportiva a participat la Cupa Mondială de bob, unde a obținut o clasare foarte bună.

Gheorghe și Andreea Grecu au reprezentat din nou România la bob. Echipajul a avut un rezultat foarte bun la Winterberg, în Germania, deși s-au bătut cu cele mai bune competitoare la nivel mondial. În prima manșă, româncele au avut al cincilea timp, iar în a doua, al patrulea. Cele două sportive sunt pregătite de antrenorul Paul Neagu și în decembrie au obținut al rezultat notabil, câștigarea Cupei Europei, tot în Germania, la Konigssee. Ioana Gheorghe este legitimată la Olimpia București pentru bob, iar colega sa, la CSA Steaua.

Altfel, prima dragoste a Ioanei Gheorghe este atletismul, cu probele de sprint, sport la care este legitimată la Steaua. la bob, timișoreanca și Andreea Grecu își propun să se califice la viitoare ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă.

foto: facebook.com/CSASTEAUA