Trei titluri de vicecampioni pentru atleții din Timiș la Campionatul Balcanic!

Campionatul Balcanic de Atletism dedicat seniorilor a avut loc la început de săptămână, la Pravets, Bulgaria. Au participat și patru atleți din Timiș sau legitimați la cluburile din cel mai vestic județ al țării. Toți s-au ales cu medalii de argint în urma concursului.

Timișoreanul Cosmin Dumitrache a devenit vicecampion balcanic la 110 metri garduri, după ce a fost depășit cu doar 4 sutimi de ucraineanul Artem Shamatryn. Românul a avut timpul de 14,22 secunde. Tot argint a luat și timișoreanca Ioana Gheorghe, la ștafeta feminină de 4×100 de metri, unde a alergat alături de Camelia Gal, Roxana Ene și Marina Băboi, într-o probă în care Israelul a mai avut echipă. Gheorghe a concurat și la 100 de metri plat, unde a terminat concursul pe locul 9.

Din lotul României au făcut parte și doi sportivi legitimați și la CSM Timișoara, Robert Parge și Vlad Dulcescu. Ambii au alergat în ștafeta masculină de 4×400 de metri, cu David Năstase și Mihai Pîslaru. Românii au fost pe locul doi, în urma turcilor. Dulcescu a alergat și la 200 de metri, unde s-a clasat pe locul 7, dar și la 400 de metri garduri, unde a obținut locul 9. Parge a alergat la 400 de metri plat, unde a luat locul 6.

România a fost pe locul 4 din clasamentul general, cu 18 medalii. Dintre acestea, cinci au fost de aur, opt de argint și alte cinci de bronz.

Sursa foto: Youtube CSM București