Bani pentru asfaltarea drumurilor!

Aleșii județeni au alocat o sumă importantă, de 7 milioane de lei, pentru 18 comune din Caraș-Severin. Fondurile sunt folosite pentru asfaltarea mai multor tronsoane de drum.

Conducerea Consiliului Județean i-a convocat pe primari la sediul instituției pentru a discuta punctual problema drumurilor județene distruse, care străbat unitățile administrative-teritoriale. Vicepreședintele Ilie Iova a precizat că prioritar pentru forul de la județ va fi confortul locuitorilor, întrucât nu este firesc să circule prin gropi.

ilie_iova„Banii sunt alocați pentru repararea drumurilor din interiorul localităților. Deocamdată, am identificat 18 comune unde este prioritară intervenția. La anul, le vom rezolva pe toate pentru a spori confortul cetățenilor. Proiectanții sunt deja pe traseu, urmează licitația pe întreaga lucrare, după care execuția. Procedura este greoaie, dar oamenii vor avea covoare asfaltice, a declarat Ilie Iova, vicepreședintele Consiliului Județean.

Fondurile, în valoare de 7 milioane de lei, provin din sumele defalcate pe valoare adăugată pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale. Prin urmare, bugetul cărășenilor a fost rectificat pozitiv.

Comments

  1. tarnoveanu ion says:

    drumul resita-tarnova e un dezastru.arata de parca au trecut tancurile pe el.