Nu sunt bani! Locuitorii din Oravița mai au de așteptat până la refacerea drumului afectat de inundații

Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

În urma ploilor abundente din primăvara anului trecut, strada cu sens unic din Oravița (DN 57 B – sensul de urcare) a fost puternic avariată, de atunci șoferii fiind nevoiți să folosească alternativ strada de coborâre, fapt care creează un puternic disconfort.

Cum porțiunea de drum surpată se află în administrarea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, Primăria Oravița neputând interveni din acest motiv, se pare că locuitorii orașului de pe Valea Carașului vor mai avea de așteptat până când instituția abilitată va găsi fondurile necesare pentru reabilitarea tronsonului de drum, din acest motiv termenul de predare al lucrării fiind prelungit lunar cu regularitate.

Referitor la această situație, Alina Sabou, reprezentantul departamentului de comunicare al DRDP Timișoara a subliniat:

„Proiectul de reparații capitale a sectorului de drum afectat de inundațiile de anul trecut, din primăvară, este în faza de actualizare a documentațiilor și se fac demersuri pentru includerea în programe de finanțare a lucrării, fie de la bugetul de stat, fie din alte surse”.

CITEŞTE ŞI: Viitura a făcut ravagii şi în Oraviţa! Reprezentanţii Apelor Române şi cei ai drumurilor naţionale sunt aşteptaţi să intervină

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/