Viitura a făcut ravagii şi în Oraviţa! Reprezentanţii Apelor Române şi cei ai drumurilor naţionale sunt aşteptaţi să intervină

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Ploile abundente din ultimele zile au avut repercusiuni și asupra locuitorilor din orașul de pe Valea Carașului. Din cauza surpării unui zid de sprijin, circulația pe DN 57B, pe sensul de urcare, este în continuare restricționată, oamenii din zonă rămânând timp de câteva ore fără energie electrică.

„Situația în acest caz este ceva mai delicată pentru că zidul de sprijin se află în patrimoniul Apelor Române, iar drumul propriu-zis este al reprezentanților DN-ului. Nu putem să intervenim noi cu utilaje, deși ar fi fost cel mai bine. În cursul zilei de ieri a fost un echipaj de poliție care a dirijat circulația atunci când s-a surpat zidul de sprijin. De asemenea, a fost nevoie de intervenția celor de la ENEL, întrucât un stâlp de înaltă tensiune stătea să cadă. Acesta a fost dat jos și pus pe marginea râului, oamenii fiind reconectați la energie electrică în cel mai scurt timp”, transmit reprezentanții administrației publice locale din Oravița.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Actualmente, responsabilii din cadrul compartimentului Urbanism al primăriei întocmesc documentații pentru ca cei abilitaţi să remedieze situaţia.

Sursa principal: Facebook.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/