Deputatul Damian nu mai are răbdare cu ministrul Voiculescu: „Nu putem să ne jucăm cu viețile românilor!”

Parlamentarul PSD Marius Damian anunță depunerea unei moțiuni de cenzură care să oblige la schimbarea ministrului Sănătății!

Astăzi a fost numărat al nouălea mort în urma incendiului de la Spitalul „Matei Balș” din capitală. Mulți, mulți prea mulți și deocamdată niciun vinovat, nicio măsură concretă! Numai povești, numai promisiuni! Deputatul cărășean vorbește și despre altceva. Despre sfidare și nepăsare. „Am văzut că singura realizare a acestui ministru Voiculescu până în momentul de față este schimbarea de două ori într-o zi a fotografiei de profil de pe Facebook! De acest om depind sănătatea și viețile românilor. Am văzut de ce este în stare, motiv pentru care vă anunț că Partidul Social Democrat va depune o moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu, un ministru slab, foarte slab. Asta nu e o perioadă în care să ne permitem experimente”, a comentat Marius Damian.

Parlamentarul social-democrat i-a reamintit ministrului Voiculescu și de imaginile din spitalul groazei din Reșița. Nici până astăzi nu s-au luat măsuri concrete, nu s-au identificat responsabili. Specialiștii ministerului încă analizează.