Nu mai candidează, dar proiectele merg mai departe la Oțelu Roșu!

Bilanțul administrației Mălăiescu se remarcă, în primul rând, prin lupta cu datoriile istorice moștenite din trecut, din Împărăția lui Iancu Simion Simi.

Realizarea nu este ușor de trecut cu vederea întrucât, pe lângă achitarea milioanelor de lei, a fost posibilă și reabilitarea punctuală a unor investiții, care au adus orașul pe linia de plutire. În plus, civilizația se face mai ușor resimțită, iar proiectele derulate, dar și cele care urmează a fi implementate transformă localitatea într-un oraș în adevăratul sens al cuvântului.

Gândul de a renunța la șefia administrației publice nu-l împiedică pe edilul urbei să ducă la bun sfârșit proiectele începute. Luca Mălăiescu nu renunță la proiectul de modernizare a centrului civic. În acest sens, investiția se va efectua în trei etape, suma alocată fiind doar de la bugetul local.

1000x200 dacus 02

„Nu vreau să mai candidez la alegerile locale pentru un nou mandat. Am motivele mele, strict personale, și nu este adevărat nimic din ceea ce se zvonește precum că aș avea probleme cu ANI, dar asta nu mă împiedică să termin ceea ce am început în acest mandat. Toate au fost anevoioase pentru că am plecat cu un handicap de 70 de miliarde de lei vechi, datorii lăsate de vechea administrație. De aceea, pentru că nu am putea să avem niciodată 2 milioane de lei într-un timp atât de scurt, am decis să împărțim în trei tronsoane lucrarea de reabilitare și modernizare a centrului civic. Astfel, până la sfârșitul anului va fi realizată bucata din fața Casei de Cultură, în stânga, cum privești spre fațada instituției. Deja în aceste zile se organizează șantierul de lucru. Anul viitor, până în primăvară, poate o să ne putem mișca mai ușor cu al doilea tronson”, ne-a precizat Luca Mălăiescu.

Modernizarea zonei va cuprinde, pe lângă montarea de pavele, de mobilier stradal și spații verzi, și amenajarea parcărilor de la Blocul nr. 3 de pe Strada 22 Decembrie.

publicitate si promovare online banner maxagro

Comments

  1. Cetăţean says:

    Când are loc inaugurarea patinoarului de la Gura Jgheabului?
    Parcă era o promisiunede genul ăsta.
    http://reper24.ro/primarul-luca-malaiescu-continua-investitiile-de-la-gura-jgheabului/