Investitorii din Reșița se mută la Anina!

Agenții economici din Reșița organizează burse și în județ. În vizor de data aceasta este orașul Anina, de unde s-au recrutat un număr de 30 de persoane.

Împreună cu primăria orașului Anina, compania din Reșița care produce biciclete a găzduit, în cursul zilei de ieri, 70 de locuitori ai Aninei interesați să lucreze la această firmă. Astfel le-a fost prezentată atât fabirca și tot ce constă producția componentelor de biciclete, cât și soluțiile pentru întrebările lor despre locul de muncă.

O problemă importantă de care se lovesc viitorii angajați din Anina este transportul până la locul de muncă. Aceasta însă fiind soluționată de companie, care le va pune la dispoziție angajaților mijloc de transport gratuit din Anina și până la fabrică.

leader board 728 x 90 px

Din cele 70 de persoane prezente, 30 au fost selectate pentru angajare, urmând ca de săptămâna viitoare să participe la trainingul specific, în incinta fabricii. Toate aceste cursuri sunt necesare oricărui nou angajat pentru a se familiariza cu munca ce trebuie depusă în cadrul slujbei, dar și de a-i ajuta pe noii angajați să se integreze în întreaga echipă.

Comments

  1. Nedumeritul says:

    @Anca
    Ai dat cu titlul articolului în gard! Investitorii din Reșița se mută la Anina! Ca să aflăm din articol că și-au extins aria de căutare a forței de muncă și către Anina, ceea ce este cu totul altceva.
    Ar fi benefică un pic mai multă atenți în alegerea acestor titluri explozive, demne de zeroTV.
    În modul cum ai scris articolul se observă că ai stofă de jurnalist(Ă) dar un pic de moderație nu strică.