Noi promisiuni pentru reabilitarea străzii Iancu Laurențiu

După ce mai mulți cetățeni ai municipiului Caransebeș s-au plâns de dezastrul apărut pe strada Iancu Laurențiu, anunțată de administrația publică locală că va intra în reparații, edilul Felix Borcean a făcut o vizită în zonă.

Oamenii s-au împotmolit cu mașinile pe stradă, pentru că Aquacaraș, prin constructorul Hidroconstrucția S.A a efectuat unele lucrări în zonă și tot mâlul și pământul scose din șanțurile săpate pentru a introduce tubulatura au fost întinse pe strada gata pregătită de S.C Tehnocer pentru a turna asfaltul.

Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, directorul SPIR, Ion Gheorghe Ştefan şi reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Caransebeș s-au deplasat pe strada Laurenţiu Iancu pentru a verifica lucrările realizate de Hidroconstrucţia.

Am constatat că lucrările efectuate afectează accesul locuitorilor din zonă, nefiind realizată refacerea drumului la starea inițială, dar această situație trebuie remediată”, a menționat primarul Felix Borcean.

În urma discuțiilor avute cu reprezentanții societății, s-a stabilit de comun acord ca, în perioada următoare, societatea să efectueze lucrări care să permită accesul vehiculelor în zonă, lucrări care vor fi monitorizate de către reprezentanții Primăriei Municipiului Caransebeș.

CITEȘTE ȘI:

Două străzi denumite după doi mari dirijori ai Caransebeșului vor fi reabilitate