Percheziţii… înţepătoare! Tânăr din Scăiuş, cercetat pentru furtul câtorva zeci de rame de stupi

promovare online Timisoara Casa Auto

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița au descins astăzi în localitatea Scăiuș, oamenii legii percheziționând, în baza unui mandat emis de Judecătoria Reșița, locuința unui tânăr, bănuit că ar fi sustras rame pentru stupii de albine, din extravilanul localității.

La domiciliul tânărului de 21 de ani, în urma percheziției efectuate, organele abilitate au găsit nici mai mult nici mai puțin de 50 de rame pentru stupii de albine, despre care există suspiciunea că ar fi fost sustrași în cursul anului trecut, o armă neletală cu aer comprimat, din categoria celor supuse autorizării, pentru care tânărul nu a putut prezenta documente legale, și 3 metri cubi de material lemnos pentru care nu ar fi deținut documente de proveniență.

Polițiștii au luat măsura ridicării armei neletale cu aer comprimat și a 17 rame pentru stupii de albine, restul de rame fiind lăsate în custodia tânărului până la finalizarea cercetărilor. De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional pentru că nu ar fi deținut documente legale pentru materialul lemnos găsit, care i-a fost lăsat în custodie.

promovare banner maxagro

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării și se continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

publicitate tmc 640