Caransebeșenii care dețin locuri de parcare sunt invitați la casierie

Primăria Caransebeș atrage atenția deținătorilor locurilor de parcare că pot pierde acest drept dacă nu-și achită taxa pe acest an, până la sfârșitul lunii februarie.

Angajații Compartimentului Verificare, Ocuparea Domeniului Public, Parcări și Utilități din cadrul Direcției Urbanism, Cadastru, Administrație Locală a Primăriei Caransebeș informează că, potrivit prevederilor Regulamentului privind atribuirea locurilor de parcare în parcările de reședință, aprobat prin H.C.L. Caransebeș nr.56/ 2018, termenul scadent pentru achitarea taxei de parcare reședință pentru anul 2020 este 29 februarie 2020. În caz contrar deținătorii acestor locuri putând pierde dreptul de utilizare a locului de parcare atribuit.

Caransebeșenii care sunt în această situație nu sunt nevoiți să prezinte alte documente, ci doar să achite taxa aferentă, altfel pot rămâne fără loc de parcare, în condițiile în care există deja foarte multe cereri suplimentare de atribuire a locurilor de parcare pe raza municipiului Caransebeș.