Noi posturi vor fi scoase la concurs de către spitalul de la malul Dunării

Spre sfârșitul anului, Spitalul Orășenesc Moldova Nouă va găzdui un nou concurs pentru ocuparea posturilor, întreg demersul având drept scop funcționarea la standarde tot mai bune a unității spitalicești.

Anul 2019 a început cum nu se putea mai bine pentru unitatea medicală condusă de Sebastian Pătroi. Astfel, dacă în prima jumătate a anului, spitalul din Moldova Nouă a avut în prim-plan întărirea armatei de specialiști pe diferite secții, precum și completarea altor trei categorii de personal medical (asistent medical, infirmieră, îngrijitoare curățenie), în luna decembrie, noi posturi vor fi scoase la concurs fie pentru a mări echipa pe anumite ramuri medicale sau pentru a avea specialiști în permanență pe anumite compartimente.

Potrivit managerului Pătroi, spitalul va avea nevoie de medici specialiști atât pe linia de medicină internă, pediatrie, radiologie și imagistică medicală,cât și în cadrul laboratorului de analize medicale.

După ce anunțul posturilor scoase la concurs va fi publicat în „Viaţa medicală” revistă medicală săptămânală din România care publică știri medicale, comentarii și articole medicale revizuite de la egal la egal , candidații vor avea la dispoziție un termen de 15 zile pentru depunerea dosarelor.