Noi muncim, noi nu gândim?! Ce erori au mai fost raportate la ora 13.00?

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Începând de astăzi, Express de Banat nu își asumă veridicitatea datelor comunicate de autoritățile abilitate să transmită informări referitoare la numărul cazurilor de îmbolnăviri, vindecări și decese raportat. Din cauza diferențelor ilogice apărute de la o zi la alta, redacția noastră nu își însușește inadvertențele. Raportarea de astăzi, de la ora 13.00, aduce cu ea noi erori din partea comunicatorilor oficiali!

O nouă raportare, o nouă diferență ilogică între cifrele prezentate ieri și cele de azi. Grupul de Comunicare Strategică (GCS) al Guvernului, prin Institutul Național de Sănătate Publică, a comunicat astăzi un total de 3.864 de cazuri la nivelul României, 251 fiind cazuri noi. Comparând tabelele de ieri și de astăzi, numai Suceava înregistrează în ultimele 24 de ore 248 de cazuri noi, ceea ce înseamnă că aproape toate persoanele depistate pozitiv în ultima zi sunt din Suceava (?).

Nu este singura anomalie. Din nou apar județe care au astăzi MAI PUȚINE cazuri de îmbolnăvire decât ieri. Atenție, e vorba de totalul cazurilor confirmate de la apariția coronavirusului în România:

  • Cluj: 121 de cazuri ieri, 110 cazuri azi
  • Dâmbovița: 27 de cazuri ieri, 23 de cazuri azi
  • Mehedinți: 13 cazuri ieri, 12 cazuri azi
  • Vâlcea: 9 cazuri ieri, 8 cazuri azi

În ceea ce privește județul Caraș-Severin, cel în care s-au depistat deja erori și zilele trecute, are astăzi raportate 21 de cazuri pozitive de la apariția virusului în România până acum, conform Grupului de Comunicare Strategică. Am cerut lămuriri de la Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin, care ieri ne spunea: „Față de cele 17 cazuri pozitive cu coronavirus confirmate ieri s-au mai adăugat 7 cazuri”. Asta înseamnă că ieri (sâmbătă) aveam 24 de cazuri în total (vindecați, decedați și încă bolnavi). Iar astăzi au mai dispărut din ele și mai avem doar 21, cum spune GCS?!

promovare banner maxagro

Astăzi am primit de la DSP un alt răspuns: „16 persoane se află internate în cele două mari spitale din Caraș-Severin, Reșița și Caransebeș”. Și atât! Nu știm dacă cei 16 sunt toți infectați sau printre ei sunt și suspecți, întrucât nu am primit alte explicații. Mai știm doar că în Caraș-Severin au fost înregistrate 5 vindecări (conform ultimei dăți când Direcția de Sănătate Publică ne-a mai dat informația…) și două decese. Care-o fi totalul real de îmbolnăviri până la urmă…? 24 anunțat ieri de DSP? 21 anunțat azi de Grupul de Comunicare Strategică? 23 – un posibil rezultat bazat pe informarea de azi de la DSP?

În condițiile date, redacția noastră nu își asumă informațiile comunicate de la centru, pentru orice eroare apărută în statistici fiind responsabile strict autoritățile abilitate. Dar vom semnala în continuare toate „simptomele” ilogice pe care coronavirusul le produce în țara noastră…

CITEȘTE ȘI: Din eroare în eroare! Județul ministrului Vela, codaș la matematică?!

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/