“Putem fi alternativa sănătoasă!”

Democrat liberalii din Caraş-Severin au depus astăzi la birourile electorale municipale şi judeţene listele cu candidaţii la Primăria Reşiţa, preşedinţia Consiliului Judeţean, dar şi pentru funcţiile de consilieri locali şi judeţeni.

În ciuda plecărilor în masă din Organizaţia Judeţeană Caraş-Severin, PDL ţinteşte mai multe funcţii la nivelul administraţiilor locale şi judeţene. “În Caraş-Severin se poate face administraţie şi poate exista normalitate. Mergem la Consiliul Judeţean cu doamna Lenuţa Ciurel, avem încredere în dânsa şi suntem convişi că o să facem o surpriză foarte interesantă. Pentru prima dată, cei care candidează la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean au în competiţie şi o doamnă, o doamnă care ştie ce are de făcut, care are experienţă în administraţie, fiind actualmente consilier local şi sigur vom obţine un rezultat bun. La municipiul Reşiţa îl avem pe domnul Gheorghe Năsturel, un om curat, alături de PDL de mai multă vreme, dar nou pentru administraţie. Putem fi alternativa sănătoasă a administraţiei din Caraş-Severin”, a declarat Nicuşor Vasilescu, primarul din Băile Herculane şi, totodată, omul însărcinat cu reconstrucţie PDL în Caraş-Severin.

“Avem avantajul că suntem un grup de oameni care dorim să ne prezentăm bine în aceste alegeri şi suntem siguri că oamenii vor aprecia faptul că noi suntem cei care am rămas şi suntem împreună”, a declarat Lenuţa Ciurel, candidata PDL la şefia Consiliului Judeţean. “Am intrat în competiţie deoarece îmi place echipa cu care sunt şi dorim să facem o administraţie curată în Reşiţa”, a spus și Gheorghe Năsturel înainte de a-şi depune în mod oficial candidatura la Primăria Reşiţa.

Comments

  1. Anonim says:

    E clar, se duce dracu tot. Imi pare rau de judetul asta frumos, sper sa nu ajunga pe mana unor papitoi. Oameni buni treziti-va, deschideti ochii la cine alegeti.