Mihai Stepanescu: “Sper să câştige reşiţenii!”

Primarul în exerciţiu al Reşiţei şi-a depus în această dimineaţă candidatura pentru un nou mandat, de data aceasta nu în calitate de independent, ci ca membru PSD şi al USL. Stepanescu i-a avut alături şi pe cei care îl contestau până mai ieri.

 

Însoţit de aproape 50 de simpatizanţi şi membri ai Alianţei Social-Liberale, Mihai Stepanescu s-a prezentat în această dimineaţă la Biroul Electoral Municipal Nr.1 pentru a-şi depune cadidatura la Primăria Reşiţa. Sigur de victorie, actualul edil-şef nu s-a grăbit să le facă prea multe promisiuni reşiţenilor, dar le-a garantat că, de data aceasta are pregătită o întreagă echipă care să lucreze în interesul oraşului. Până la această oră au mai intrat în lupta pentru Primăria Reşiţa omul de afaceri Gheorghe Filipescu, care va candida ca şi independent, Valentin Blănariu, din partea PP-DD, şi Tilică Pârvulescu, ca reprezentant al PRM.

Odată cu oficializarea candidaturii lui Stepanescu, USL a depus şi lista completă cu candaţi pentru Consiliul Local Reşiţa.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629939020499″]