Două doamne vor fotoliul de primar al Reşiţei

Nadia Potoceanu nu este singura femeie care s-a înscris la alegerile locale pentru Primăria Reşiţa. Partidul Alianţa Socialistă şi-a anunţat ieri candidata care intenţionează să-i ia locul lui Mihai Stepanescu.

La Biroul de Circumscripţie Electorală Nr. 1 a fost depusă ieri lista completă de 27 de candidaţi pentru Consiliul Local din partea UNPR. Partidul Ecologist Român a înscris în lupta pentru Consiliul Local cinci candidaţi, în timp ce Partidul Alianţa Socialistă vizează doar funcţia de primar. Alianţa Socialistă mizează pe candidatura Claudiei Daciana Loga.

Candidaturile se mai pot depune astăzi, între orele 9-17, şi mâine, între orele 9-24. “În 1 mai, ora 24, expiră perioada de depunere a candidaturilor şi începe campania electorală. Au rămas definitive, nefiind contestate în 48 de ore de la afişare, candidaturile depuse de către UDMR (lista de 27 de candidaţi pentru consilieri locali) şi Ion Iliasă Frigură”, a precizat judecător Daniela Deteşan, preşedinte al Biroului Electoral de Circumscripţie Municipală Nr.1 Reşiţa.