În Caraş-Severin va fi o organizaţie pro-Udrea!

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Preşedintele democrat liberalilor din Caraş-Severin, primarul oraşului Băile Herculane, şi-a exprimat deja opţiunea cu privire la alegerile ce vor avea loc în luna martie pentru preşedinţia PDL.

Relaţiile excelente de colaborare pe care le-a avut cu Elena Udrea când aceasta era ministru al turismului l-au convins pe Nicuşor Vasilescu, preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, că trebuie să o susţină în lupta pentru şefia partidului. Udrea îl va avea ca şi principal contracandidat pe Vasile Blaga, dar e posibil să mai apară şi alte nume. “Punctul meu de vedere e clar. Am încredere, cred că poate fi locomotiva partidului. E un bun organizator şi ştie să gestioneze situaţiile grele. Opţiunea mea este evident Elena Udrea”, a declarat Vasilescu.

1000x100 casa brutarului

Opţiunea lui Vasilescu nu e neapărat şi a întregii Organizaţii Judeţene, dar acesta este convins că majoritatea democrat liberalilor din Caraş-Severin va vota la fel. „Nu s-a supus la vot pentru că încă nu ştim câţi candodaţi vor fi, nu cunoaştem doate detaliile, dar din discuţiile avute cu colegii cred că va fi o organizaţie pro-Udrea. Vom respecta statutul, fiecare va avea libertatea să-şi exprime poziţia, dar cred că Elena Udrea va avea o susţinere puternică în Caraş-Severin”, a mai spus Nicuşor Vasilescu.

expres banat 1000x100 (2)

Comments

  1. alex says:

    sa-i smotociti p…….la lu basescu ,,si so pupati in cur pe udrea ,,si daca nu va saturati puteti suge si p…….la mea de javre ordinare ca toti sinteti la fel niste javre parvenite si niste hoti in masini luxoase si bani de buzunar pe zi cam cit cistiga un fraier pe luna in tara asta de cicat ,condusa de niste CICATI parveniti ,,,TOTI SINTETI LA FEL TOTI TOTI ,,,pina nu veti fi stirpiti cu toti nu va fi bine ,,,,,,,..Apareti pela tv si zire si ne dati lecti de viata cim si ce sa facem ,si noi lom 800 lei pe luna ,si voi atita cheltuiti pe zi ,,,,,,,BAGABONTILOR SI HOTILOR