Nicolae Robu, convins că Sorin Drăgoi este soluția pentru comuna Dumbrăvița

Din toamnă, PNL a anunțat că viitorul candidat la alegerile locale din comuna Dumbrăvița, cea mai bogată din Banat și una dintre cele mai bogate din țară, este Sorin Drăgoi. Actualmente, comuna este condusă de primarul PSD Victor Malac, dar Nicolae Robu este încrezător că partidul său poate începe să facă lucruri pentru Dumbrăvița.

De altfel, Drăgoi și conduce filiala din Dumbrăvița a PNL. Robu a simțit nevoia să laude activitatea filialei. „Sunt conștienți colegii că vor trebui să muncească mai mult, dar pentru asta am văzut că sunt foarte în temă cu problemele cetățenilor din Dumbrăvița. După sărbători vor avea acțiuni concrete prin care vor încerca să își aducă aportul la problemele ce vor fi rezolvate. Vom încerca împreună să facem lucruri bune pentru Dumbrăvița”, a spus Robu.

Sorin Drăgoi este fost city-manager al Timișoarei. Originar din Urziceni, Drăgoi s-a mutat de mulți ani în Timișoara, unde este un om de afaceri apreciat. După ce a fost city-manager al orașului, fără mari realizări, Drăgoi a fost președinte al ACS Poli. A candidat și pentru funcția președinte ale Ligii Profesioniste de Fotbal, dar a pierdut cu un singur vot, al său.

CITEŞTE ŞI: Robu vrea să conducă şi Primăria Dumbrăvița! Prin Sorin Drăgoi…