Impozite majorate pentru proprietarii indolenți! Măsura afectează 5.000 de timișoreni!

Cuib de vise 1000x100

S-a aprobat în Consiliul Local: în 2019 vor crește impozitele pe clădiri, pentru peste 1.700 de proprietari din orașul de pe Bega!

În ultima ședință extraordinară a Consiliului Local Timișoara, s-au aprobat mai multe proiecte de hotărâre privind majorarea în 2019 a impozitului pe clădiri. Se anunță creșteri de până la 500% pentru unele imobile, dar și pentru terenuri.

Administrația locală a comunicat că toate majorările vin ca urmare a constatării unor nereguli la starea tehnică a locuințelor.

„Eu mi-am asumat o răspundere uriașă și știu că am supărat foarte multă lume. 1.714 proprietari, și gândiți-vă că aceștia au familii, 1.714 proprietari sunt puși la supraimpozitare. Eu nu pot fi populist, știu că o astfel de măsură este impopulară, știu că probabil vreo 5.000 de cetățeni ai Timișoarei, considerăm că în fiecare apartament, locuință sunt măcar trei membri, vreo 5.000 sunt supărați pe mine. Nu au motive să fie supărați, dar eu știu că sunt supărați. Nu au motive pentru că de ani de zile am tot spus «vă rog să vă reparați clădirile»”, a explicat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

publicitate si promovare in ziar

Iată doar câteva dintre imobilele pentru care timișorenii vor plăti mai mult de la anul:

  • Str. PARIS, nr. 8
  • Str. MĂRĂȘEȘTI, nr. 8
  • Bd.. MIHAI EMINESCU, nr. 2
  • Str. GHEORGHE LAZĂR, nr. 6
  • Piața NICOLAE BĂLCESCU, nr. 1 (foto)
  • Str. ȘTEFAN CEL MARE, nr. 4
  • Str. DACILOR, nr. 2, 6, 7, 15, 17, 21

Proiectele de hotărâre privind majorarea în 2019 a impozitului pe clădiri, pentru imobilele din Timișoara, au reprezentat mai mult de jumătate din numărul total al punctelor de pe ordinea de zi.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/