Nicolae Robu anticipează mai multe demisii din USR: „Oamenii de calitate, mai ales cei proveniți din PLUS, se rușinează în fața rudelor”

nicolae robu
banner publicitar

Fostul primar liberal al Timișoarei prezice un val de demisii din USR Timiș, mai cu seamă a celor care au ajuns în partid în urma fuziunii cu PLUS. Analiza vine după înscrierea deputatului Daniel Toda în partidul fostului premier Dacian Cioloș.

„Cine poate avea dubii în fața opțiunii Cioloș sau Fritz?! În niciun caz, oamenii de calitate! Am fost curios să văd cine este, de fapt, deputatul de Timiș Daniel Toda, proaspăt demisionat din USR și alăturat lui Cioloș și ce-a declarat el cu ocazia demisiei. Comparați și dumneavoastră CV-ul său cu CV-ul lui Dominic Samuel Fritz! Domnul Toda este un tânăr cu studii serioase și cu locuri de muncă de invidiat, pe când domnul Fritz nu știm ce studii are, că refuză să-și prezinte diplomele, iar în privința locurilor de muncă știm că a fost activist ONG, secretara unui pensionar și… șomer, înainte de a deveni primar al Timișoarei, funcție din care a prosperat într-un an precum creștea Făt-Frumos din basmele noastre, cât alții în 10 (în orice caz, mult mai mult ca mine în 8!).”, a scris Nicolae Robu, într-o postare pe Facebook.

În context, fostul primar al Timișoarei arată că declarațiile făcute de Daniel Toda cu prilejul demisiei din USR susțin „cât de străin e USR de ce și-au imaginat oamenii de calitate -majoritatea tineri- ce i-au devenit membri și simpatizanți”.

„Ce vă spuneam cu ceva timp în urmă că am aflat pe surse din interiorul USR Timiș, că vom asista la demisii, ați văzut că s-a confirmat. Aceleași surse spun că procesul va continua, fiind abia la început! Oamenii de calitate – și mai ales cei proveniți din PLUS – se rușinează în fața rudelor, prietenilor, colegilor de serviciu etc, să fie considerați parte, inevitabil, membri USR fiind, din echipa atât de catastrofală pentru Timișoara, condusă de un incompetent precum acest Dominic Samuel Fritz, pe care l-au susținut orbește, fără a ști ce-i poate capul, intoxicați fiind și ei, de mașina de propagandă!”, a concluzionat Nicolae Robu.

CITEȘTE ȘI: S-a decis. Deputatul Daniel Toda părăsește USR și îl urmează pe Dacian Cioloș