Niciunul mai cu tupeu?!

Metalul Reşiţa a pierdut la limită, 0-1, la Satu Mare, cu Olimpia, şi a ratat ocazia de a reveni pe primul loc după ce Poli Timişoara a scos doar o remiză la Oradea.

Rosso-nerii au făcut deplasarea la Satu Mare ca o echipă foarte mică, una oarecare, nu ca a doua clasată a seriei, care îl face pe Dan Alexa să tremure că Poli poate pierde promovarea în ciuda milioanelor investite. Trupa pregătită de Daniel Opriţa s-a dovedit a fi mult prea cuminte, deloc îndrăzneaţă, şi asta s-a văzut în final şi pe tabela de marcaj. Statistica partidei nu face deloc cinste unei fruntaşe, cu atât mai puţin uneia care încă mai speră la promovare. Niciun şut pe poartă şi o singură fază mai periculoasă, în ultimele secunde de prelunguri, cu portarul Zimmermann în prim-plan. Asta au consemnat jurnaliştii prezenţi la meci. Puţin, exagerat de puţin pentru o echipă nu fantastică, dar care poate, cu siguranţă, mult mai mult. Probabil că atmosfera deloc grozavă din iarnă şi aparenta linişte din momentul de faţă au lăsat urme. Indiferent ce şi cum, Metalul nu are voie să se prezinte astfel, să nu tragă un şut pe poartă în 90 de minute. Poate că Opriţa şi elevii lui au nevoie de mai multă încredere, din partea conducerii, a finanţatorilor şi, nu în ultimul rând, din partea microbiştilor din oraş, care deocamdată nu se îngrămădesc la meciurile rosso-nerilor. Nimic nu e pierdut, pentru că nici Poli nu a făcut mare brânză la Oradea şi lupta rămâne deschisă. Sunt doar două puncte, urmează play-off-ul cu alte două meciuri directe, dar trebuie să ne propunem mai mult.

„Probabil dacă marcam noi primii, am fi câştigat. A fost un joc în care cine a făcut prima greşeală a pierdut. Am făcut-o noi din păcate, ne-au taxat, au introdus un jucător de calitate, s-a văzut experienţa şi valoarea, a jucat şi în Liga 1. Când a intrat Sălăgeanu, după părerea mea, a făcut diferenţa. Şi au mai făcut diferenţa şi juniorii. Asta este, cine are juniori mai buni câştigă un meci echilibrat pe un teren destul de greu. Satu Mare e o echipă dificilă, nu ştiu câte echipe pot să mai câştige aici, chiar şi Timişoara”, a comentat Opriţa după meci.

Sâmbătă, Metalul revine în Valea Domanului, pentru meciul cu FC Olt, ocazia excelentă pentru a demonstra că locul din clasament nu e deloc întâmplător, că nu suntem acolo doar pentru că nu are cine altcineva.

Comments

 1. Rossoner says:

  sambata va fi meciul- -meciurilor .ne-au umilit in tur la slatina cu 4-0, toate golurile marcate de blanaru.sa avem grija sa nu ne traga de aceasta data vreo 6 goluri.daca vom scapa cu 0-1 sa le pupam crampoanele de la ghete!

 2. Brigate Lunca says:

  in tur a fost blat !
  Nu au batut descultii aia de la Olt pe merit
  Va asiguram noI .
  Daca ajungem in play off sau o sa mai avem informatii de blat , va asiguram ca grupul Bl13 se va ocupa personal de blatisti pentru a nu mai juca fotbal niciodata 😉
  SEMNAT GRUPUL BRIGATE LUNCA 2013 / GRN 96 ULTRA/

 3. Slatinean says:

  Va casapim sambata in valea plangeri in care va scaldati in noroi pe faimosul vostru stadion. Desculti sinteti voi mai lenesilor si puturosilor. Sinteti de risul lumi si locul vostru va fi al nostru pa final.Ce sa blatuiti voi mai nesimtitilor de figuranti . sinteti in stare sa mai cistigati ceva? noi credem ca nu. O sa va balacim si morfolim in fata publicului vostru pe aratura stadionului vostru din valea plangeri.

 4. resitean says:

  oltene dute sapa prazul..ca trenul cu 2 cls e olimpic fata de tine…nici grupa mica la gradinita IQ-tau e din 8 cifre dar cu o virgula dupa prima

 5. jakiechan says:

  Cacamash sl pishamash in gura alora care mai grohae sau guitza de promovare