Nicio veste minunată de la CJ Timiș. Alegerea vicepreședinților, amânată din nou

Președintele CJ Timiș, liberalul Alin Nica a anunțat amânarea alegerii celor doi vicepreședinți la consiliul județean. În continuare, PNL și USR PLUS nu reușesc să se înțeleagă cu privire la alianțele din județ. 

„În urma întâlnirii de astăzi cu Cristian Moș, președintele USR Timiș, am hotărât să mai acord o șansă alianței dintre partidele noastre și să amân alegerea vicepreședinților la Consiliul Județean, pentru ca USR Timiș să rezolve problemele semnalate în județ. Nu voi propune și nu vom vota astăzi la Consiliul Județean vicepreședintele PNL, ca să oferim, încă o dată, timp și o mână de ajutor posibililor noștri parteneri care au dificultăți de gestionare a organizațiilor din teritoriu. Așteptăm un semn din partea partenerilor noștri de negocieri, iar dacă vor reuși să își rezolve problemele din teritoriu, vom convoca ședința de Consiliu pentru alegerea vicepreședinților, USR PLUS și PNL”, a anunțat Alin Nica cu puțin timp înainte de începerea plenului CJT în care ar fi trebuit să se aleagă cei doi vicepreședinți.

CITEȘTE ȘI: Nica refuză să spună dacă PNL susține sau nu un vicepreședinte USR PLUS la CJ Timiș. „Fierbințeala campaniei electorale unora le ia mințile. Sper să își bage picioarele în apă rece și să revină la vocea rațiunii”

În plenul CJT, co-președintele USR PLUS Timiș a afirmat că primarul Timișoarei era deja pregătit să convoace consilierii locali pentru alegerea viceprimarului PNL. Cristian Moș este propunerea USR PLUS pentru o poziție de vicepreședinte la județ.

„Vreau să ne afirmăm din nou poziția, consecvența. USR PLUS nu și-a numărat voturile. Chiar dacă avem două persoane care nu sunt prezente aici, pentru vot, USR PLUS era pregătit să vină să voteze vicepreședinții CJ. Vineri, Dominic (Dominic Fritz, primarul Timișoarei – n.r.) era pregătit să pună pe ordinea de zi votarea viceprimarului PNL”, a spus Cristian Moș.

CITEȘTE ȘI: Pare că s-au înțeles. USR PLUS îi transmite lui Alin Nica că va vota candidații liberali pentru funcțiile de conducere de la Timișoara și județ