Nicio competiție fără medalii! Orăvițenii de la Titans Fight Team, din nou pe podium!

O nouă competiție desfășurată în weekend la Moșnița Nouă a fost prilej de testare a forțelor pentru sportivii de la Titans Fight Team Oravița. Iar rezultatele sunt admirabile: 5 noi medalii au intrat în palmaresul clubului din Valea Carașului!

Aproximativ 400 de sportivi din Serbia, Ungaria și România s-au întâlnit sâmbătă, 22 iunie, la sala de sport din Moșnița Nouă. Prilejul? Cupa Tamashyi Timișoara, una dintre cele mai complexe competiții de amatori în domeniul artelor marțiale de contact.

CITEȘTE ȘI: Oravița câștigă primele medalii internaționale la jiu-jitsu brazilian!

Printre participanți s-au numărat și membri ai Titans Fight Team Oravița, în frunte cu Marțian Lepa, coordonatorul clubului. Emoțiile au fost mari, dar rezultatele… și mai mari! Orăvițenii s-au întors acasă cu 5 medalii și diplome care atestă nivelul la care au ajuns sportivii cărășeni, practicanți de jiu-jitsu brazilian:

  • locul I – Darius David, categoria -100 kg
  • locul II – Ciprian Vrânceanu, categoria +75 kg
  • locul II – Antonio Străin, categoria +70 kg
  • locul II – Marțian Lepa, categoria +100 kg
  • locul III – Andrei Sălceanu, categoria -95 kg

„A fost încă o competiție care ne-a dovedit că suntem pe drumul cel bun și că eforturile noastre sunt răsplătite. Mulțumesc organizatorilor, dar și colegilor mei, care au evoluat exemplar la competiția de sâmbătă. Totodată, mulțumesc și domnului Liviu Surlaș, antrenorul și mentorul Titans Fight Team, care ne este mereu aproape și care a contribuit semnificativ la ceea ce înseamnă astăzi Titans Fight Team Oravița”, ne-a declarat Marțian Lepa.