Bănățenii au cucerit Clujul! Cicliștii de la UVT Devron, rezultate excelente la competiția din Ardeal

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Rutierii de la UVT Devron West Cycling Team au obținut rezultate foarte bune la Turul Județului Cluj, organizat săptămâna trecută. Cicliștii timișoreni au adunat prezențe pe podium în toate probele, contratimp, fond și circuit, la toate categoriile de vârstă.

Probele de contratimp au adus trei locuri 2 pentru clubul universitar timișorean. Cei care au urcat pe podium sunt Andra Racolța, la categoria Copii, Emil Chepețan, la categoria Elite și Viorel Silviu Bogdan, la categoria Master 2. Rezultatele la fond au fost și mai frumoase. Mihai Băbăiță a fost primul la categoria U23, iar Viorel Silviu Bogdan a bifat un nou 2. La circuit, sportivul de la Master 2 obținut locul 1 la Trofeul Ardealului, dar și locul 2 în Turul Ciclist al Clujului, dar și la Cupa României.

În clasamentul general al Turului Județului Cluj, Mihai Băbăiță a obținut locul 3 la proba de circuit, categoria Experți Masculin, dar și locul 3 la Trofeul Ardealului. Un alt ciclist al clubului UVT, Marius Petrache, participă în perioada aceasta la Jocurile Europene de la Minsk.

untitled design set 970x90 px

Sursa foto: facebook.com/DevronRomania

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/