Noi măsuri pentru proprietarii de clădiri în paragină! Ce le pregătește Nicolae Robu?

cladire din Timisoara

Multe dintre clădirile din zona centrală a Timișoarei sunt vechi și prezintă un real pericol. Până când fațadele imobilelor vor fi reabilitate, pe lângă supraimpozitare, municipalitatea va mai lua o măsură ce îi vizează direct pe proprietarii clădirilor istorice aflate în paragină.

Pentru ca cetățenii să fie protejați, reprezentanții Primăriei Timișoara îi obligă pe proprietarii ale căror clădiri sunt degradate, ca pe lângă taxa de paragină pe care o plătesc, să-și pună plase de protecție. Astfel, bucățile de tencuială ce stau să pice nu vor mai pune în pericol viața niciunui trecător.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Este în Piața Victoriei o clădire unde mereu apare o panglică. Acolo există în permanență pericol. Am cerut la Direcția de Urbanism un proiect de hotărâre prin care să-i obligăm pe toți proprietarii de clădiri în stare proastă, care prezintă insecuritate pentru trecători, sa își pună plasă de protecție pe clădiri în termen de 15 zile de când Poliția Locală îi notifică în acest sens. Cine nu se conformează va fi amendat cu amenda maximă permisă de lege. Unii sunt inconștienți. Cum poți pune în pericol viața unui om, lăsându-ți clădirea în paragină?”, a spus Nicolae Robu.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/