Oravița câștigă primele medalii internaționale la jiu-jitsu brazilian!

Sportul de contact despre care se vorbește tot mai mult în vestul țării aduce și primele medalii internaționale în Banat. Sportivii cluburilor Titans Fight Team din Oravița și Timișoara au adus acasă 5 premii de la Campionatul desfășurat weekendul acesta în Serbia.

Campionatul de Jiu-Jitsu organizat sâmbătă, 11 mai, la Belgrad a adunat peste 160 de sportivi din Serbia, România și Bulgaria. Printre ei s-au numărat și 6 sportivi de la cluburile Titans Fight Team Oravița și Timișoara care s-au întors acasă cu 5 medalii – două de aur, două de argint și una de bronz, după cum urmează:

Medalie de aur

  • Cristi Chirilov – Titans Fight Team Oravița (centura albă, cat. -100.5 kg)
  • Eduard Motorgeanu – Titans Fight Team Timișoara (centura albă, cat. -94.3 kg)

Medalie de argint

  • Mihai Canea – Titans Fight Team Timișoara (centura albă, cat. -94.3 kg)
  • Ionuț Crețu – Titans Fight Team Timișoara (centura albastră, cat. -88.3 kg)

Medalie de bronz

  • Marțian Lepa – Titans Fight Team Oravița (centura albă, cat. +100.5 kg)

„Mulțumim domnului Liviu Surlaș, antrenorul și mentorul Titans Fight Team! Țin să felicit sportivii participanți la Belgrad Open, mulțumim Primăriei Oravița care ne susține de fiecare dată și, de ce nu, în viitorul apropiat, bineînțeles tot cu sprijinul Primăriei și implicarea domnului primar, să reușim să organizăm și la Oravița un astfel de turneu”, ne-a declarat Marțian Lepa, coordonatorul Clubului Titans Fight Team Oravița.

1000x100 casa brutarului

Cu siguranță, lista medaliilor nu se va opri aici, având în vedere că sportul de contact câștigă teren, iar luptătorii din Banat sunt tot mai pregătiți de competiție. „Vrem să participăm la cât mai multe competiții interne și internaționale, cu cât mai mulți sportivi. Avem și sportivi tineri pe care vrem să îi promovăm și să îi angrenam în astfel de competiții”, a mai spus Marțian Lepa.

CITEȘTE ȘI:

Demonstrație inedită la Reșița! Jiu-jitsu brazilian, în sala din Triaj

GOM, un proiect unic în România, cucerește județul Caraș-Severin! După Reșița, maeștrii sportului de contact au ajuns la Oravița