Nica îl invită pe Fritz în plenul CJT. Ce vrea să îi explice?

nica fritz superb

Președintele CJ Timiș i-a transmis primarului Timișoarei o invitație scrisă de a participa la plenul CJT, în speranța că astfel îl va convinge să transfere județului suprafața de teren deținută în centrul orașului pentru construcția unei parcări supraetajate. 

Deși autoritățile județene au spus în repetate rânduri că parcarea supraetajată din centrul orașului, vizavi de Hotel Timișoara, pe terenul care aparține CJT, va fi realizată chiar și fără transferul parcelei deținută de primărie, liberalii insistă. Alin Nica a anunțat că i-a adresat lui Dominic Fritz o invitație scrisă pentru a participa la plenul Consiliului Județean Timiș. Motivul oficial: „tergiversarea proiectului parcării supraetajate din centrul Timișoarei.”

„Construirea a 400 de locuri de parcare la 1 minut de mers pe jos de Piața Operei este unul dintre principalele proiecte de dezvoltare ale Timișoarei, investiție derulată integral de Consiliul Județean Timiș. De aceea, astăzi, pe lângă invitația la plen, i-am solicitat primarului Dominic Fritz, oficial, printr-o adresă scrisă, să își asume public și transparent poziția față de viitoarea parcare supraetajată din centrul municipiului. Dacă declarațiile lui verbale sunt adevărate și continuă să afirme că parcarea este binevenită și necesară, îi solicit să inițieze un proiect de hotărâre prin care cei 583 mp ai Primăriei să fie alipiți celor 4845 mp ai Consiliului Județean și continuăm documentația pentru parcarea de 436 de locuri.”, a spus Alin Nica, președintele CJT.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

La sfârșitul lunii august, vicepreședintele liberal al CJT, Alexandru Proteasa, a participat la ședința CL Timișoara, în același scop. Discuțiile au durat aproximativ două ore, dar nu s-a ajuns la nicio concluzie.

Vă reamintim, CJ Timiș a anunțat că vrea să construiască o parcare supraetajată pe cei 4.800 de metri pătrați pe care îi deține în vecinătatea străzii Sfântul Ioan, în zona centrală a Timișoarei. Administrația județeană vrea să obțină și o parcelă mai mică, aflată în proprietatea Primăriei Timișoara, de lângă această suprafață pentru a completa această investiție.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/