UPDATE: Răsturnare spontană de situație în cazul bătrânului mort de la Cornereva

Un conflict spontan s-a terminat cum nu se poate mai prost, aseară, în comuna cărăşeană Cornereva.

Un bărbat de peste 60 de ani a murit după ce, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict cu un tânăr din comună. Bătrânul s-a dezechilibrat după ce a primit o palmă de la partenerul de pahar şi a căzut lovindu-se cu capul de asfalt. În urma impactului violent, bărbatul a decedat. Tânărul care l-a lovit a fost ridicat pentru audieri, fiind suspectat de comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

,,Clientul meu, de 21 de ani, a fost audiat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, reținându-se în sarcina lui că în data de 22 aprilie 2014 a avut loc un conflict spontan cu un bătrân de 68 de ani din localitatea Cornereva, conflict ce a dus la împingerea acestuia. Bătrânul a căzut și a murit pe loc, reținându-se în sarcina clientului meu infracțiunea de lovituri cauzatoare de moarte, pentru care încadrarea în noul Cod Penal este de 6 – 12 ani. Doresc să precizez faptul că suspectul spune foarte clar că a fost provocat de către acesta și că nu a avut intenția de a-l omorî. A fost reținut în baza Ordonanței pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, la prânz, să fie prezentat Tribunalului Caraș-Severin cu propunerea de arestare preventivă pe termenul de 30 de zile”, a declarat Cosmin Bolosin pentru www.expressdebanat.ro .

Așadar, tânărul Nistor Stroița rămâne în arestul IPJ, în timp ce familia bătrânului de 68 de ani se pregătește pentru înmormântare.

stroitaa nistor stroita

Situația s-a schimbat cu 180 de grade
În doar câteva ore de la luarea emiterii Ordonanței însă, a sosit raportul de expertiză medico-legală. Spre norocul tânărului, documentul confirmă că bătrânul a murit din cauza unui anevrism, și nu ca urmare a faptului că s-a lovit cu capul de asfalt în urma incidentului. Ca atare, procurorii l-au pus de îndată în libertate pe tânăr, urmând a fi continuate cercetările față de acesta fără niciun fel de măsură preventivă.

Comments

  1. Afacerea ta says:

    Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile.Afli mai multe detalii pe site-ul: invetiengleza.ro