NEWS ALERT. Trupul femeii din mașina căzută în Dunăre a fost găsit! [UPDATE]

Autoritățile sârbe au găsit cadavrul unei femei pe malul sârbesc al Dunării, undeva în zona corespondentă localității Svinița din județul Mehedinți.

Sârbii au găsit cadavrul cu pricina și au trimis fotografii autorităților din România, familia identificând-o pe femeia din mașina căzută în Dunăre.

Reamintim că sâmbătă un autoturism cu cinci pasageri a căzut în Dunăre în zona peșterii Gaura cu Muscă din localitatea Coronini, doar șoferul reușind să se salveze. Câteva zile, ceilalți patru pasageri au fost căutați de scafandri și autoritățile din Caraș-Severin, dar fără succes.

CITEȘTE ȘI: 

NEWS ALERT. A fost găsită mașina înghițită de apele Dunării! Scafandrii îi caută pe cei patru dispăruți! [UPDATE]

TRAGEDIE. O mașină în care se aflau cinci persoane a plonjat în Dunăre! Vin de urgență un elicopter și scanfandrii!

Joi, 12 octombrie

Ora 13.00

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin confirmă că trupul femeii descoperite în dreptul localității Svinița, pe malul sârbesc al Dunării, aparține femeii care s-a aflat în mașina căzută sâmbătă în apele fluviului. Cadavrul a fost recunoscut de fratele acesteia.

După ce autoritățile din Serbia vor transmite documentele întocmite și după ce se va elibera un certificat medico-legal în urma autopsiei, se va proceda pentru schimbarea încadrării juridice a faptei în dosarul penal.