TRAGEDIE. O mașină în care se aflau cinci persoane a plonjat în Dunăre! Vin de urgență un elicopter și scanfandrii!

Un apel la 112, primit în jurul orei 11.44, a anunțat că pe raza localităţii Coronini, un autoturism a părăsit carosabilul şi a căzut în Dunăre. Doar șoferul a reușit să iasă la suprafață! Printre dispăruți se află un copil de trei ani!

Mai multe forţe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, IPJ CS şi SPF Moldova Nouă s-au mobilizat de urgenţă la locul evenimentului. Din datele primite de la una din persoanele care se aflau în maşină şi a reuşit să ajungă la mal, se pare că în autoturismul căzut în Dunăre se mai găsesc patru persoane: trei adulţi şi un copil. În sprijinul forţelor din judeţul nostru, vor veni şi un elicopter SMURD de la Craiova şi un echipaj de scafandri de la Mehedinţi”, informează ISU Caraș-Severin.

Șoferul mașinii, un bărbat de 44 de ani din Berzasca, a reușit să iasă din apele Dunării și să se salveze. Ceilalți patru pasageri sunt căutați și la această oră în apele fluviului. E vorba despre o familie cu doi copii, unul minor, în vârstă de trei ani, din Sichevița.

UPDATE 1

Se pare că familia din Sichevița pleca la muncă în Germania, din ceea ce susțin oamenii veniți la fața locului care cunosc familia.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!