NEWS ALERT. A fost găsită mașina înghițită de apele Dunării! Scafandrii îi caută pe cei patru dispăruți! [UPDATE]

Mașina care a plonjat ieri în Dunăre, la Coronini, a fost găsită la o adâncime de aproximativ 10 metri. Vizibilitatea e redusă și doar pe bancheta din spate se poate observa ceva ce ar putea fi unul sau mai multe corpuri neînsuflețite!


În mod cert, din cei cinci pasageri doar șoferul a reușit să se salveze. Ceilalți patru ocupanți ai autoturismului, membrii unei familii din Sichevița, soț, soție și doi copii, dintre care o fetiță de trei anișori, și-au pierdut viața în apele reci ale fluviului. Potrivit șoferului care a reușit să ajungă la mal și ceilalți pasageri ar fi ieșit din mașină, i-ar fi văzut în urma sa, dar, cel mai probabil, ar fi fost luați de curenții puternici. Dacă lucrurile stau exact așa sau dacă declarațiile sale nu au fost foarte coerente, ținând cont că era aproape în șoc hipotermic, se va stabili după ce scafandrii vor reuși să agațe mașina și să o aducă la mal.

UPDATE, ora 15.30

Scafandrii au reușit să verifice interiorul mașinii. Nici urmă de vreunul din cei patru dispăruți. Cel mai probabil, lucrurile stau așa cum a mărturisit șoferul, singurul supraviețuitor. Toți au reușit să iasă din mașină, dar curenții și apa rece i-au răpus pe cei patru.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!