UPDATE. Impact frontal în apropiere de Moniom! O depășire ilegală a băgat doi oameni în spital!

Un accident de circulație s-a produs, în această dimineață, în apropiere de Moniom. Un autoturism a intrat într-o depășire ilegală și s-a izbit frontal de o mașină care circula regulamentar din sens opus.

Un accident rutier s-a produs în această dimineață, în jurul orei 8.30, pe Drumul Național 58B, în apropiere de sediul Registrului Auto Român. Un șofer de 35 de ani, aflat la volanul unei mașini Skoda, înmatriculată în județul Arad, a intrat în depășirea unui autotren, încălcând, se pare, marcajul continuu. S-a izbit frontal de o Dacia Pick Up, în care două persoane au fost rănite. Este vorba despre șoferul de 63 de ani și pasagerul din dreapta, în vârstă de 51 de ani, ambii din Reșița. Șoferul Daciei a rămas încarcerat și a fost rănit mai grav. Atât el, cât și pasagerul din mașină, rănit ușor, au fost duși la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale.

Se pare că niciunul dintre șoferi nu a consumat alcool. Circulația în zonă a fost blocată câteva zeci de minute.

Ora 13.30

Polițiștii cărășeni aduc lămuriri cu privire la accidentul produs în această dimineață în apropiere de Moniom. „Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe DN 58 B, dinspre Bocșa spre Reșița. La km 7+210 m, la intrarea într-o curbă deosebit de periculoasă, acesta a depășit o coloană de autovehicule fără să se asigure corespunzător, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 64 de ani, din Reșița. După impact, autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani a ricoșat în capul tractor al unui ansamblu de vehicule”.

Polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.