Doctorii Telbis, Ungur și Cenda, arestați la domiciliu!

S-a dat soluția în cazul celor trei doctori implicați în scandalul pensionărilor ilegale. Pentru aceștia, instanța a admins recursul Parchetului și s-a stabilit arestarea lor la domiciliu pe un termen de 30 de zile.

Curtea de apel București a decis în urmă cu doar câteva momente admiterea recursului Parchetului și automat arestarea celor trei doctori cărășeni pe o perioadă de 30 de zile. Cei trei nu vor avea dreptul să își părăsească domiciliul, măsura intrând în vigoare de îndată ce aceștia se întorc acasă de la București. Mai mult decât atât, pe perioada în care se vor afla în arest, nu vor avea dreptul să își desfășoare activitatea profesională.

Chiar dacă inițial Parchetul a cerut instanței arestarea inculpaților într-un centru de detenție, luând în calcul circumstanțele reale ale faptelor comise de cei trei, s-a considerat că măsura cea mai potrivită este arestul acestora la domiciliu.

CITEȘTE ȘI: DOCTORUL ACUZAT CĂ A LUAT ŞPAGĂ ÎI PUNE PE DRUMURI PE PENSIONARII DIN CLISURA DUNĂRII!

„În opinia mea, soluția dată de către Curtea de Apel București, de a admite recursul Parchetului, este proporțional legată cu pericolul social al faptei. Aceasta este definitivă, pe 30 de zile. Măsura arestului la domiciliu se deduce din pedeapsa ce ar urma să fie aplicată inculpaților. Măsura de arest la domiciliu va intra în vigoare în momentul în care cei trei se întorc din București. Nu își pot exercita profesia pentru că nu își pot părăsi domiciliul”, a explicat Cosmin Bolosin, unul dintre avocații care se ocupă de acest caz.

CITEȘTE ȘI: MEDICII UNGUR, CENDA ȘI TELBIS AR PUTEA RĂMÂNE FĂRĂ LOC DE MUNCĂ. VEZI CE URMĂRI ARE LUAREA DE MITĂ!