NEWS ALERT. Din cel mai mare laborator de droguri din România, direct în arest!

Procurorii DIICOT n-au mai avut motive să aștepte după ce au descoperit o adevărată plantație de cannabis în curtea lui Marius Cîrpean și un laborator impresionant de preparare a drogurilor în mansarda casei acestuia, astfel că l-au trimis în fața instanței cu propunere de arestare la doar câteva ore după ce pe numele său fusese emisă ordonanță de reținere pentrru 24 de ore. 

Fostul comisar-șef al Gărzii de Mediu din Caraș-Severin și fiul acestuia, Darius, au primit aseară mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, în sarcina lor fiind reținută infracțiunea de de trafic de droguri de risc, fără drept, în formă continuată. Cei doi, prin avocații care i-au apărat, au cerut instanței o măsură preventivă mai blândă, adică să fie plasați numai sub control judiciar sau, cel mult, în arest la domiciliu, dar judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Caraș-Severin a fost de neînduplecat. Sentința nu este definitivă și ea poate fi contestată la Curtea de Apel Timișoara dar, până acum, nimeni nu a atacat sentința. Ceea ce au descoperit anchetatorii de la Combaterea Crimei Organizate în mansarda casei din Berzovia ce-i aparține lui Marius Cîrpean reprezintă cel mai mare laborator de droguri descoperit anul acesta în  România.

Marius Cîrpean a fost un important membru al PD, candidând pentru fotoliul de primar în orașul Bocșa. Ulterior, în perioada guvernării Boc, Marius Cârpean a fost numit comisar șef al Gărzii de Mediu Caraș-Severin. Cîrpean este denunțător în dosarul judecătorului Nicușor Maldea, dar și în mai multe dosare de evaziune fiscală.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Cât privește cultura de cannabis din curtea casei părintești de la Berzovia, Cîrpean a lucrat în stil mare, a țintit clienții de lux, s-a adresat doar cunoscătorilor adevărați în ale fumurilor tari. „Dezvoltarea pieței a fost posibilă datorită calitații canabisului, procedeul de cultivare fiind realizat la standarde ridicate, fiind folosite instrumente și produse specifice culturilor in-door  și out-door de droguri, procurate prin intermediul internetului”, au constatat investigatorii.

 

CITEȘTE ȘI: 

 EXCLUSIV. [VIDEO]: Fostul comisar-șef al Gărzii de Mediu Caraș-Severin, ridicat de DIICOT! Avea laborator de droguri și cultură fabuloasă de cannabis!

NEWS ALERT. Plantație de cannabis descoperită de DIICOT la Berzovia! Traficanții aveau acasă un adevărat laborator de preparare a drogurilor! [UPDATE VIDEO]

banner 970 x 250