EXCLUSIV. [VIDEO]: Fostul comisar-șef al Gărzii de Mediu Caraș-Severin, ridicat de DIICOT! Avea laborator de droguri și cultură fabuloasă de cannabis!

YouTube video

Marius Cîrpean, omul care stătea nu de mult în genunchi, cu pistolul la cap, amenințat fiind de lumea interlopă, a fost scos astăzi în cătușe din casa sa din comuna Berzovia!

Pe cai mari în perioada de glorie a PDL-ului, când era abonat la banii publici prin contracte cu Consiliul Județean Caraș-Severin, Marius Cîrpean a căzut în cap după ce în cărți au intrat și alți „băieți deștepți”, iar el a ratat ocazia de a fi ales primar al orașului Bocșa. A ajuns să împrumute sume uriașe de la cămătari și să țepuiască zeci de oameni pe numele cărora a luat credite bancare. Apoi a intrat în jocuri periculoase cu facturi fictive, jocuri investigate în prezent de organele de cercetare penală. Tot Cîrpean a fost și protagonistul unui alt subiect de senzație. A spart un drum public din Caraș-Severin pentru că detectorul său de metale îi indicase cantități mari de aur. N-a dat norocul peste el nici de data asta. Ajuns lefter, Marius Cîrpean a primit totuși o mână de ajutor din partea oamenilor de partid. A fost uns pentru o vreme comisar-șef la Garda de Mediu Caraș-Severin. În ultima vreme dispăruse din prim-plan. De ce a preferat discreția ne-au arătat astăzi cei de la DIICOT Caraș-Severin. Cîrpean a intrat, susțin anchetatorii, în afaceri cu „iarbă”. În casa și curtea acestuia din Berzovia, oamenii legii au descoperit o adevărată pădure de cannabis. „Au fost identificate şi ridicate: 2 culturi in-door de droguri,  o cultură out-door de droguri, aproximativ 400 de plante de canabis în diferite stadii de creştere și prelucrare, bunuri folosite la cultivare, creștere și prelucrare de droguri, bunuri și înscrisuri care dovedesc activitatea infracțională”, informează DIICOT.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157687025403833″]

Cîrpean a lucrat în stil mare, a țintit clienții de lux, s-a adresat doar cunoscătorilor adevărați în ale fumurilor tari. „Dezvoltarea pieței a fost posibilă datorită calitații canabisului, procedeul de cultivare fiind realizat la standarde ridicate, fiind folosite instrumente și produse specifice culturilor in-door  și out-door de droguri, procurate prin intermediul internetului”, au constatat investigatorii. În podul casei lui Cîrpean a fost descoperit un adevărat laborator de droguri, exact ca în filmele americane despre dealerii de droguri din Mexic. Din curte, ofițerii DIICOT au recoltat o pădure întreagă de cannabis, pentru care a fost necesar un camion.

 

 

1000x100 casa brutarului

Cîrpean și fiul său, acesta din urmă într-o evidentă stare euforică, au fost scoși în cătușe și conduși la sediul DIICOT Caraș-Severin. Cel mai probabil, o vreme vor rămâne cu cătușe pe mâini.
Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca mâine să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI: 

NEWS ALERT. Plantație de cannabis descoperită de DIICOT la Berzovia! Traficanții aveau acasă un adevărat laborator de preparare a drogurilor! [UPDATE VIDEO]

 

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!