Rosso-nerii nu-și mai permit pași greșiți! Înfrângerea de la Lugoj, din vina lui Roco Sandu și Lucian Dobre!

Cei doi tehnicieni ai CSM-ului și-au asumat toată vina pentru eșecul de runda trecută, când principala pretendentă la promovare nu a reușit nici măcar golul egalizator, deși a avut 70 de minute la dispoziție.

CSM Reșița întâlnește sâmbătă, de la ora 17.00, pe teren propriu, Gloria Lunca Teuz Cermei, într-un meci din etapa a cincea, în care nu are decât varianta victoriei în condițiile în care Șirineasa merge perfect, iar echipa din Valea Domanului a călcat deja strâmb. „Nu ar trebui să pierdem prea multe meciuri pentru că mă uit la alte echipe și văd că nu dorm, își văd de treabă și acumulează puncte. Să spunem că la Lugoj a fost un accident. Am făcut o analiză, constatăm că vârfurile nu înscriu. A marcat Negoescu în acel 8-1 cu Becicherecu Mic și atât. Echipa s-a pregătit bine pentru meciul de sâmbătă, trebuie să câștigăm”, a declarat antrenorul principal Roco Sandu.

Secundul Lucian Dobre n-a trecut nici acum peste înfrângerea de la Lugoj. Încă analizează ce a fost mai puțin bine și împreună cu Roco Sandu pune la punct unele modificări. „La Lugoj am făcut o alegere greșită noi, antrenorii. Vârful a fost de foarte multe ori izolat, tocmai de asta la meciul viitor vom aduce mai mulți oameni în apropierea vârfului, pentru a avea o susținere mai mare în fază de atac. Poate că de asta nu am reușit să înscriem. Noi, antrenorii, am fost mai puțin inspirați la Lugoj. Vom încerca un presing mai avansat. Am jucat în prima etapă un meci foarte ușor și nu ne-am dat seama exact ceea ce ar trebui să facem”, a explicat Dobre.

Acesta a vorbit și despre sprijinul de care are nevoie echipa, mai ales că unor dintre jucători le-ar lipsi încrederea în propriile forțe: „Avem jucători buni, dar nu au suficient de multă încredere pentru că nu au fost suficient încurajați. Noi încercăm să le insuflăm măcar puțin mai multă încredere. Dacă vrem promovarea, trebuie să ne schimbăm cu toții atitudinea. Totodată, toți ar trebui să încurajăm echipa asta”.

În mod cert, în meciul cu Gloria Cermei va lipsi senegalezul Keita, accidentat, dar semne de întrebare sunt legate și de prezența în teren a lui Dulap.