NEWS ALERT. Plantație de cannabis descoperită de DIICOT la Berzovia! Traficanții aveau acasă un adevărat laborator de preparare a drogurilor! [UPDATE VIDEO]

Mascații și ofițerii de la Combaterea Crimei Organizate – Biroul Teritorial Caraș-Severin, sub coordonarea procurorului de caz, au descins în această dimineață la mai multe adrese din Caraș-Severin, la persoane despre care aveau informații că se ocupă cu traficul de droguri!

Este vorba despre patru percheziții domiciliare, toate în zona orașului Bocșa. Vizate sunt mai multe persoane suspectate de cultivare ilicită de droguri de risc. Potrivit primelor informații, opt mandate de aducere ar urma să fie puse în executare. Persoanele ridicate de mascați vor fi conduse la sediul DIICOT Caraș-Severin pentru audieri. Anchetatorii au descoperit la locuința unuia dintre suspecți, pe raza comunei Berzovia, o adevărată plantație de cannabis, precum și o încăpere care seamănă mai degrabă cu un laborator de preparare a drogurilor.

UPDATE 1, ora 11.40 Casa fostului șef al Gărzii de Mediu?!

Amănunte incredibile ies la iveală la Berzovia. Localnicii spun că locuința în curtea căreia s-a descoperit plantația de cannabis i-ar aparține fostului comisar-șef al Gărzii de Mediu din Caraș-Severin, Marius Cîrpean. Fost om de afaceri, Cîrpean a devenit cunoscut în perioada în care era abonat la contracte cu Consiliul Județena Caraș-Severin. Acum apare în mai multe dosare penale. Tot Cîrpean a avut mari probleme cu lumea interlopă!

 

UPDATE 2 Imagini incredibile cu plantația de cannabis

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu imagini și informații de la fața locului!

Ora 16.15

DIICOT a emis un comunicat de presă și imagini cu descoperirea de astăzi. În total au fost efectuate 4 percheziții în zona orașului Bocșa pentru destructurarea unui  grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2016 mai multe persoane au început cultivarea de canabis în mediul rural, în zona orașului Bocșa, județul Caraș-Severin, ulterior dezvoltându-și o adevărată piață  de distribuție în toată zona.

Dezvoltarea pieței a fost posibilă datorită calității canabisului, procedeul de cultivare fiind realizat la standarde ridicate, fiind folosite instrumente și produse specifice culturilor in-door și out-door de droguri, procurate prin intermediul internetului.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate în cauză, au fost identificate şi ridicate: două culturi in-door de droguri, o cultură out-door de droguri, aproximativ 400 de plante de canabis în diferite stadii de creştere și prelucrare, bunuri folosite la cultivare, creștere și prelucrare de droguri, bunuri și înscrisuri care dovedesc activitatea infracțională”, se arată în comunicatul de presă.

La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Caraş-Severin urmează să fie duși 8 suspecţi în vederea audierii.